Trening på egenhånd

Jeg bare MÅTTE en tur ut for å trene litt i dag! Begynte med lille bølle og han er jo bare god ❤ Trente litt fvf, et par innkallinger der Silje sto å holdt ham og at han skulle hente leken sin. Fikk jobbet masse med belønningen på ham også! Bare siden i går har han blitt tøffere og tør å hoppe oppetter meg for å få tak i leken sin.

Era som sto å så på mens jeg trente med Risk, var HELTENT da det endelig var hennes tur! Jeg slapp henne og hun tok et par «gledesbukk» på banen. Jeg sto helt passiv å ventet på henne og hva sjer? Joda, frøkna SMELLER inn på plass!!! Da ble det fest da!

Trente litt fvt med henne før jeg skulle ta en innkalling. Jeg setter henne i utgangsstinning og går i fra, snur meg etter 2 meter, sier bli, fin bli og går lengre i fra. Era sitter fint! Jeg går inntil henne, venter, venter og venter, og så ble det full fest. Setter henne igjen i fra meg, går i fra, snur meg på riktig avstand og jeg ser at frøkna sitter som støpt i bakken og er super ivrig på hva som skal skje. Jeg venter, venter og venter før jeg tilslutt sier på plass. Era eksploderer i aller høyeste grad og løper så fort inn til meg som hun aldri har gjort før! Det var et lite hopp opp på meg i innkomsten, men resten av innkallingen var så bra at det brydde jeg meg overhodet ikke om! Etter hun var kommet på plass, ventet, ventet og ventet jeg før det ble full fest på ekte Era-vis med hopp og sprett og godbiter.

Så skulle jeg trene litt på avstand. Legger Era ned forran meg og finner ut at jeg skulle gå rett på 5 meters avstand siden Heidi mente at vi ikke skulle være redde for å feile hundene våre. Jeg sier sitt opp og hva gjør frøkna? Hun setter seg opp på FØRSTE forsøk hun som om det var det naturligste i hele verden!!!

Jeg er så utrolig STOLT over jenten min i dag! Det varmet virkelig et hundemamma-hjerte det!!!

Reklame

One response to “Trening på egenhånd

  1. Høres ut som du har hatt en super treningsøkt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s