For en dag!

Alt hva vi gjør i denne hundesporten altså! Her begynte dagen kl 7 for å reise ut på Nordhordland og gå lp. Vi var der ute til kl 9 og det viste seg å være litt forsinkelser, så da var det bare å vente da 🙂

Klasse 1 og 2 gikk og det var mye fin lydighet å se! Veldig kjekt å se!

Så var det tid for Riskebomsen og meg i klasse 3! Kjente det godt i magen da vi skulle ha fellesøvelsene, men Risk gikk inn å gjorde jobben sin og fikk 10 på både felles sitt og fellesdekk!

Vi skulle først inn i ringen av ekvipasjene i klasse 3, så jeg tok et par minutter utenfor ringen med litt lek og morro før vi var klar. Valgte apportbukker og fikk neseprøven, så var det bare til å kaste seg ut i en fri ved foten. Denne gikk vi til 8,5. Jeg var først skikkelig nervøs, men fant ut at det bare var til å ta seg sammen og satte heller på et lite smil og da begynte det å løsne litt 🙂

Sitt under marsj gikk vi til 8,5.

Innkalling fra dekk med dekk fikk vi 9 på. Han trakk et poeng da Risk var litt uheldig på innkomsten så han satt med foten sin oppå min.

Ruten var jeg veldig spent på da vi har hatt litt problemer med denne den siste tiden. Risk har nemlig fått for seg at han skal inn i ruten, runde kjeglen og stoppe på utsiden … Jeg sender han avgårde og han setter avgårde. Jeg kommanderer stå og han stopper nesten midt i ruten! Resten av øvelsen gikk som smurt, så her fikk vi 10!

Apportering over hinder fikk vi 9,5 på og metallapporten fikk vi 10 på!

Neseprøven som vi har vært ALT for lite flink å trene på, fikk vi 6,5 på. Han tygger litt inn og i det jeg skal til og ta den, slipper han den, men han plukker rett pinne!

Avstand får vi 8 på. Han har litt framdrift og jeg gjør ham litt usikker fra sitt til stå, men han holder posisjonen sin og venter på neste kommando.

Helhet: 8

Totalt fikk vi 286 poeng, opprykk til elite og vinner av klassen!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s