Tur, veterinærbesøk, ag-trening og håpløse folk!

Startet dagen i dag med 1 1/2 times tur i Kanadaskogen. Det var utrolig deilig å gå der inne, ingen folk og jeg hadde følelsen av å ha skogen helt for meg selv! Hundene fikk løpe løs hele veien, så de var godt fornøyd da vi kome hjem igjen.

Etterhvert lager jeg meg middag og mens den står i ovnen, sitter jeg litt på PC’en. Era sleiker seg noe enormt på innsiden av låret plutselig og klaprer i tennene. Jeg går bort for å sjekke hva det var og der ser jeg en fin, fin flenge! Da var det jo bare å hive seg på telefonen til veterinæren og si at vi var på vei for så å hive seg i bilen … Hvordan hun har klart det, aner jeg ikke for hunden gir jo ikke lyd i fra seg når hun skader seg …

Vel framme på veterinærkontoret, kommer vi til rimelig raskt. Det var et reint, men dypt kutt. Det ble vasket godt, på med antibiotika og limt igjen. Så nå er det bare til å satse på at det ikke sprekker opp igjen!

Så fikk jeg endelig kommet meg hjem for å spise middag. Skulle egentlig trene agility med både Era og Risk i dag, men siden Era skal ta det litt rolig de neste dagene, tok jeg bare med meg Risk. Det var bare Monica og jeg som var der og vi fikk oss en fin, fin trening!

Jeg begynte med røret for å friske opp litt og det var jo ikke noe problem! Rør er kult! Gikk lenger og lenger fra røret og sendte ham, før vi tilslutt tok med et hinder (med pinnen på bakken selvfølgelig 🙂 ). Når vi hadde gjort det noen ganger, tok vi hinder, rør og hinder med Monica på enden. Fikk til og med trent litt på blindbytte på gutten og siste gangen på runde 2, gikk det så bra at vi ga oss der!

Så var det hjem igjen og på kveldsturen med Risk, traff jeg på organisten i kirken her oppe. For å gjøre en lang historie kort … Han driver å løper etter samtlige med hund her ute for hunden hans som er blanding av hummer og kanari og som er lite hyggelig, MÅ jo få hilse på alle hunder de møter på sin vei … Dvs, de trenger ikke å være på hans vei engang! Ser han deg med en hund, kommer han LØPENDE etter deg selv om han egentlig er på vei i en helt annen retning!

Jeg har gitt denne mannen så vanvittig mange beskjeder om at vi overhodet ikke er interessert i å hilse på denne hunden, men han tar jo overhodet ikke en beskjed, så i dag eksploderte jeg!!! Han fikk høre hva jeg virkelig mener og det står jeg for også! Skal bli spennende å se hva han gjør neste gang han ser oss på tur!

Nå ligger hundene strak ut i sofaen her og er rimelig fornøyd med dagen!

Reklame

2 responses to “Tur, veterinærbesøk, ag-trening og håpløse folk!

  1. God bedring til Era. Og det finnes flust av dumme hunde eiere, skulle vært mulig å trylle de vekk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s