Og veterinærbesøkene stoppet ikke kan du tro!

Vel hjemme igjen i Bergen besøkte jeg veterinæren igjen da tåen til Era ikke ble bedre. Det ble tatt bilder av den og det viste seg at betennelsen var gått inn i beinmargen. Det hele endte med amputasjon av tåen 😦

Lille Belle klarte å gå på trynet i trappen og bli stokk halt på høyre bakfot. Heldigvis var ingenting bruket!

Noen dager etter det, klarte lille Belle og løpe i et tre eller noe sånt og endte opp med en kul i nakken på størrelse med en plomme … Veterinæren sa så fint «en heftig blåveis».

Belle har jo også slitt veldig med ørene konstant og det viser seg nå at trommehinnen hennes er mer eller mindre ødelagt 😦 Det forklarer jo mye av adferden hennes! Ikke noe kjekt i det hele tatt!

Ellers har jeg fått meg jobb igjen og har jobbet masse overtid allerede første uken! Trenger jeg å si at jeg gleder meg til lønn?

På søndag braker det løst med lydighetsprøve og debutt i klasse 2 med Riskusen! Kjenner jeg er litt smånervøs, men vi tar det som en trening og gjør vårt beste! Ikke noe annet å gjøre enn det! 😀

Reklame

3 responses to “Og veterinærbesøkene stoppet ikke kan du tro!

  1. Kan jo høres ut som jobb med overtid er kjekt for lommeboka di, med alle de dyrlegebesøkene…. :/ lenge leve forsikring?? Får håpe det blir mindre av de fremover!

    Hva gjør de med tromhinnen til Belle egentlig?

    • Jeg har forsikring på alle hundene ja og glad er jeg for det 😉

      Er ikke så mye å gjøre med den trommehinnen ettersom jeg har forstått … Enten kommer den tilbake av seg selv eller så gjør den ikke det.

  2. Stakkars skal si du får din andel av ulykker. Håper det snur nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s