Litt om hva som har skjedd her i det siste

Siden sist har vi igjen måtte ta turen til veterinæren med Era … Denne gangen med en avrevet klo, så hun er «ute av drift» en stund til. Lille bølle har klart å få sitt første potekutt, men det var heldigvis ikke så dypt at det trengte veterinærbesøk og det gror fint 🙂

Den første snøen har vært her og forsvunnet igjen, men det er jo ikke noe nytt her i Bergen … Ikke det at jeg trenger snø … Jeg kunne godt hatt det grønt og fint med varmegrader hele året rundt jeg! DET hadde vært noe det!

Lille bølle er ikke så veldig liten lenger … Han er nå 5 måneder og 17 kg!!! Er ikke lenge til han tar igjen Era på høyden heller …

Det har ikke vært så mye trening her i det siste pga skadete hunder, så der må vi komme sterkere tilbake, men et par spor har vi klart å få til med godt resultat!

Ellers er det bestemt at Era skal få prøve seg på utholdenhetsprøven til våren. Tror ikke hun har NOEN problemer med å løpe ved siden av en sykkel i 2 mil … Dvs, først er det å løpe ved siden av sykkelen i 8 km, så en pause på 15 min, løpe igjen 7 km, så en pause på 20 min og så løpe resten av distansen … Era har foreløpig løpt en distanse på 1,3 mil med en gjennomsnittshastighet på 14 km/t og da de kom tilbake, var hun ikke andpusten engang …

Ellers sitter jeg her og tenker at 2011 ikke har vært kjæledyrene sitt år 😦  Det er så vanvittig mange av våre 4-beinte venner som har forlatt oss i år at jeg blir trist!

Så Aiko, Holly, Merethe, Xo, Tezzie, Pia, Tiril, Kito og alle dere andre, vi sees igjen på den andre siden! Hvil i fred!

Regnbuebroen

Et sted finnes det en bro mellom himmelen og jorden…..

På denne siden av himmelen finnes det et helt spesielt sted: Regnbuebroen.

Når et dyr som har stått en av oss spesielt nær til slutt dør, begynner det sin vandring til Regnbuebroen. Der finnes det bølgende enger og åser hvor våre elskede venner kan løpe og leke sammen. Det er nok av mat, vann og solskinn der som sørger for at våre venner er varme og fornøyde.

Alle dyr som har vært syke og gamle får tilbake helse og styrke, de som har vært skadet eller lemlestede blir gjort hele og sterke igjen, akkurat slik vi minnes dem i våre drømmer om en forgangen tid.

Dyrene våre er lykkelige og tilfredse, bortsett fra en liten ting: Hver og en av dem savner noen som var svært spesiell for dem, noen de måtte forlate. Alle løper omkring og leker til den dagen kommer da en av dem plutselig stopper og ser mot horisonten… Blikket er klart og oppmerksomt, den ivrige kroppen begynner å skjelve. Plutselig løper han bort fra de andre, flyr over det grønne gresset så fort bena kan bære ham, fortere og fortere…

Han har fått øye på deg, og når du og din spesielle venn møtes klynger dere dere til hverandre i usigelig lykke, for aldri mer å skilles. Overlykkelig slikker han deg over hele ansiktet, hånden din kjærtegner igjen det elskede hodet, og ennå en gang ser du inn i disse trofaste øynene til denne vennen som så lenge har vært borte fra livet ditt, men som aldri forsvant fra hjertet ditt.

Så vandrer du og din spesielle venn sammen over Regnbuebroen….

Reklame

2 responses to “Litt om hva som har skjedd her i det siste

  1. God bedring til småttisene dine:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s