Jeg skulle bli flinkere til å blogge …

… men ser det har blitt dårligere med det gitt!

Det har skjedd ganske mye her den siste tiden. I påsken kjørte jeg, som jeg har gjort de siste 12-13 årene, krimfri påske. Vi kjører rundt og passer på påsketomme hus og bygg hele påsken. Hundene var  med på dette en god del. Ene stedet vi sjekket, var det en trampoline og den måtte jo både hundene og jeg prøve! Alle hundene synes den var helt grei og Riskusen begynte til og med å hoppe på den selv!

Mandag 2. påskedag arrangerte retrieverklubben sin årlige påskecup i agility. Jeg stilte med Risk på hoppbanen for nygegynnere i mellomklasse siden han er baby enda. Han fikk en vegring fordi jeg ikke var kjapp nok i beina, men det holdt til en 2. plass 🙂

11. April startet Riskusen og jeg bronsemerketprøven i lydighet. Han hadde akkurat fylt 9 måneder og karakterene ble slik:

Karakterene ble som følger:

Tannvisning: 10
Lineføring: 9
Dekk fra holdt: 8,5
Innkalling fra sitt: 9,5
Stå under marsj: 7
Enkeltdekk 1 min: 9,5
Helhet: 9

… Endte opp med 159,5 poeng av 180 og 1.plass 🙂

Lørdag 14. April holdt Bergensgruppen i dalmatinerklubben sin årlige utstilling. Dommer for dagen var Aase Jakobsen. Belle endte opp som BIM valp med en fin, fin kritikk:

Lovende valp, 8 måneder. Bra hode og uttrykk, god øyenfarge, korrekt bitt, bra nakke og hals, bra rygg, god kropp og vinkler, god beinstamme, veltegnet, beveger seg bra, trivelig temperamang. Vel framvist.

Så var det Era som skulle i ringen. Hun ble nr 2 i åpen klasse og endte opp som 4. beste tispe med reservecert. Også Era fikk en fin kritikk:

2,5 år gammel tispe. Utmerket type. Bra hode og uttrykk. God øyenfarge. Bra oppbrutte ører. God nakke og hals. Kunne ønsket en aning bedre vinkel i skulder. God front. God kropp og beinstamme. Normale vinkler bak. Beveger seg bra. Bra tegning, en anelse ticks. Trivelig temperamang og bra framvist.

På kvelden var det den årlige prikkemiddagen med prikkeauksjonen og koselig selskap med andre prikkegale mennesker! 😀

Søndag 15/4 var det tid for årets NKK Bergen. Jeg var litt ekstra nervøs forran denne utstillingen da Era bare mangler storcertet for å bli champion. Dessverre trakk hun ikke det lengste strået denne gangen og endte opp med reservecertet og første uplasserte tispe, men vi gir oss ikke og prøver igjen i Drammen!

I helgen har dalmatinerklubben i Bergen arrangert innføringskurs i spor med Arvid Hagen som instruktør. Et veldig kjekt kurs hvor jeg tror alle kursdeltakerene var fornøyd. Vi fikk prøvd oss på presisjonsspor, slepespor og forfølgelsesspor.

Jeg selv valge å bare la Era og Risk gå presisjonssporet da Era allerede har et litt for høyt tempo i sporet og jeg ønsker å få farten litt ned og Risk fungerte så godt på presisjonssporet at jeg ikke så vitsen med å prøve de andre måtene og risikere at han begynner å bruke synet i steden for.

Dessverre ingen bilder i bloggen i dag for jeg får ikke photobucketen til å samarbeide med wordpress for tiden …

Hvis noen av dere som leser bloggen min kjenner noen som ønsker en snill og trivelig dalmatinertispe, har kennel Vinatta en som skal omplasseres

http://kennelvinatta.wordpress.com/omplassering/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s