Denne dagen har vært helt J*****!

I dag på jobb fikk jeg telefon fra samboeren min hvor han spurte meg om hvordan Era hadde vært i dag tidlig. Jeg merket vel egentlig ikke noe unormalt med henne bortsett fra at hun lå på stuen og sov da jeg sto opp og ikke oppe på rommet. Så kommer sjokkmeldingen! Han hadde måtte bære henne inn fra hagen da han luftet hundene for hun klarte ikke å stå oppreist på bakbeina sine! I tillegg hadde hun diarè og kastet opp!

Jeg hiver meg over telefonen til sjefen for å høre om han kunne fikse noen til å ta siste butikkene mine så jeg kunne få henne til veterinæren med en gang! Heldigvis kunne han det og jeg hev meg i bilen og freste hjemover!

Vi bærer Era i bilen og da bryter jo jeg totalt sammen! Stakkars lille jenten min har no for pokker vært gjennom nok nå! Så setter jeg avgårde til veterinærkontoret i Bergen Vest! Fantastiske mennesker som jobber der altså! De hiver seg over Era, mistenker melkefeber med en gang, så de tok blodprøver med det samme før de la henne på drypp.

Temperaturen hadde steget fra 38,7 til 39,5 på under en time!

Det var ikke melkefeber, så da gikk tankene over på en heftig mage og tarm infeksjon. De ga henne Flagyl intravanøst sammen med væske.

Da intravanøsen var ferdig, tok vi henne med ut for å se om hun skulle på do så de kunne få en avføringsprøve. Era gikk på do i aller høyeste grad! I tillegg var det blod i avføringen hennes.

Avføringsprøvene var negative, så hva som er gale, vet vi ikke enda! Era er hjemme i natt, så skal vi inn igjen med henne i morgen. Krysser fingrene for at de finner ut hva det er og at dette er noe som forsvinner like fort som det kom!

Hun er fremdeles ikke helt stødig på beina, men nå klarer hun å bevege seg på en humpe på 2 og 3 bein måte … Feberen er også på vei ned igjen og det er jo et godt tegn heldigvis!

Reklame

2 responses to “Denne dagen har vært helt J*****!

  1. Stakkars lille Era, og stakkars deg !! God bedring……ta henne med til en annen veterinær hvis de ikke finner ut av dette fort….( du vet jo min mening om de du vet)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s