Valpene får stadig prøve nye ting!

Det har vært skikkelig kaldt her den siste tiden, så vi har ikke fått vært mye ute med valpene, men de har hatt muligheten. Går vi utenfor huset, lar vi døren stå åpen så de kan få gå ut om de vil. Noen er tøffere enn andre og er ute noen minutter før de løper inn igjen, mens andre igjen står i døråpningen, ser ut, lager en merkelig lyd og løper inn og legger seg forran ovnen.

I dag har vi sett litt på jaktlysten og lekelysten. Hurry, Adorable, Gentle og Amazing er vel de med desidert mest av begge deler.Drar vi en fille over gulvet er de der med en gang og skal fange denne. Lille Gentle fanget den flere ganger og begynte å ha «drakamp» med meg.

Lille Kick sto mer på avstand og hoppet et skritt fram og hoppet to tilbake :p Fate sitter bare å ser på og kunne vel egentlig ikke brydd seg noe mindre. Det kan virke som hun har litt prinsessetendenser gitt 😛 Wow og Sunshine var opptatt å leke med hverandre, så de fikk vel ikke det med seg engang.

Dette skal vi fortsette å jobbe med framover da jeg synes det er veldig greit å kunne belønne hundene med lek i trening 🙂

Reklame

2 responses to “Valpene får stadig prøve nye ting!

  1. Synes du gjør en kjempebra jobb Cecilie 🙂 Fortsett med lek og slikt du, kjempestas for de kommende eierne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s