Valpene 4 uker!

Jeg har ikke fått blogget i det siste da jeg ikke har hatt tilgang på nett annet enn på tlf og den er ekstrem tungvint å oppdatere bloggen på, men her kommer en oppdatering fra denne kanten!

Tiden går så alt for fort! Valpene er allerede 4 uker gammel og har vokst masse! Alle 9 har passert kiloet og vokser og trives 🙂

Alle 9 har nå også fått navn og her kommer en presentasjon av de 🙂

Absolute Fate

384

Hun var minst ved fødsel med sine 220 gram. Hun har figthet seg fram og er nå en herlig liten frøken som er nysgjerrig og ekstremt kosete. Er ikke redd for å undersøke nye ting.

Absolute Wow

388

389

En herlig gutt med blå øyne. Veldig kontaktsøkende og kosete. Nysgjerrig og går å undersøker det han kan.

Absolute Kick

390

Kick er nå den minste av valpene, men en herlig liten frøken! Hun er kontaktsøkende og «snakker» ganske mye til tider. Hun er nysgjerrig og har god undersøkelsestrang. Hun sier heller ikke nei takk til å ligge i fanget å kose.

Absolute Sunshine

396

Sunshine ser ut til å være en forsiktig liten frøken. Hun er ikke like frampå som sine søsken, men får hun litt tid på seg, «tiner» hun opp og begynner å undersøke rundt seg.

Absolute No Hurry

406

En herlig liten herremann! Nysgjerrig og utforsker. Veldig kontaktsøkende.

Absolute Fabulous

403

Lille Fabulous har et blått øye og et brunt øyne. Hun er en nydelig jente, men dessverre mistenker jeg at hun er døv.

Absolute Gentle

421

En herlig liten herremann som foreløpig er utrolig grei med alt. Han er en type man bare må bli glad i. Går rundt å utforsker nye ting og er en nysgjerrig liten kar

Absolute Amazing

427

En jente av den litt mer forsiktige typen, men hun undersøker ting tilslutt. Hun har et herlig vesen og er utrolig kosete.

Absolute Adorable

437

Denne jenten her er først fram til det meste. Hun «kaster» seg ut i nye «utfordringer» med pågangsmot. Veldig kontaktsøkende og kosete.

394

Dette er hvordan jeg oppfatter valpene som individer ved 4 ukers alder, så ting kan forandre seg enda.

Valpene har nå bodd i stuen i en uke. Første gang jeg satt på støvsugeren etter de flyttet ned var det en reaksjon på de, men den varte vel i sånn ca 5 sek. før de la seg ned for å sove igjen …

Vi har allerede hatt masse besøk og både Era og valpene nyter all oppmerksomheten! Risk synes valpene er VELDIG skumle om dagen, så tar vi med oss en valp i hans retning, løper han opp i 2. etasje og blir der til han mener det er trygt å komme ned igjen … Ikke alltid like lett å skjønne seg på han der :p

Dize er en veldig flink pusekatt! Han har lært seg at han ikke har tilgang oppi valpekassen, så han sitter på kanten og ser på de og lurer fælt på hva disse små er.

I dag var valpene ute av kassen og fikk utforske stuen litt. Det var veldig forskjellig hvordan de reagerte på ting. Noen gikk på med godt mot, mens andre var litt mer forsiktig, men de undersøkte tilslutt. Man kan si det sånn at vi har hatt 9 trøtte valper her i dag og da var de rundt i 5-10 min.

Era har vært utrolig flink hele veien og er det fremdeles! Hun rydder og vasker og dier så godt som hun kan! Noen fantastiske morsinnstinkter i den jenten der ❤

Vi har så smått begynt å trene opp igjen Era og vi ser at hun setter pris på å få litt aleinetid med Risk og oss på to bein. I dag har hun fått vært i skogen og hun koste seg masse på tur! Ikke noe problem å gå ut på tur og være på tur, men det var pipekonsert i bilen på vei hjem igjen for jeg måtte da skjønne at jeg måtte kjøre litt fortere så hun kom seg hjem til valpene sine! Da hadde vi vært vekke i ca 1 time og 15 min (økt gradvis).

Skal prøve å få tatt noen ståbilder av de små i morgen.

419

428

440

 

Reklame

One response to “Valpene 4 uker!

  1. Herlige bilder av herlige valper. Blir spennende å følge de videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s