Årets første utstilling!

I går reiste vi til Ølen og årets første utstilling og hva kan man si? Jeg har ikke lov å klage på resultatene i hvert fall!

Først skulle Risk inn i ringen på sitt 2. valpeshow. Han hadde som på Stord, stor konkurranse med seg selv … Endte opp som Bir valp og det jeg klarte å lese på kritikken var veldig bra! Very promising sto det i hvert fall! 😀

Så var det Era sin tur! Hun vinner åpen klasse med CK! Så var det inn i beste tispe klasse og hun blir plassert som 3. beste tispe! Siden de to forran henne allerede var championer, gikk CERTET til Era!!! Så nå skal vi på storcert-jakt for nå mangler hun bare det store certet for å bli N UCH!

Så var det lille Belle sin tur. 5 dalmatinervalper totalt. 3 tisper i hennes klasse og 2 hanhunder. Hun vinner tispeklassen og skal inn å konkurrere om BIR og BIM og lille frøkna blir BIR! Dette var i samme ring som Risk var i, så kritikken hennes var ganske uleselig den også, men hun fikk også very promising på sin kritikk!  Så skulle vi inn i grupperingen. Lille Belle var aleine i gruppen, så da ble hun også BIG 🙂 I Best In Show var hun så sliten, så hun fikk ikke vist seg i det hele tatt! Det var absolutt ingen driv i henne … Uplassert, men vi er alikevel utrolig fornøyd med dagen!

Reklame

2 responses to “Årets første utstilling!

  1. For en knalldag, grattis:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s