Lenge siden sist gitt!

Da var det alt for lenge siden sist jeg hadde blogget gitt og det har skjedd masse på denne fronten! Først og fremst har det kommet en ny firbeint i flokken og han er bare herlig! Han heter Risk og er en liten border collie gutt som har rukket og bli 4 måneder allerede.

Helgen 5-6. november var vi på agilitykurs med Polona Bonač og jeg kan ikke si annet ann at det var et kjempe kurs!!! Har lært masse nytt, så nå gjelder det bare å få trent på det og få det ut på banen. Stikkord fra helgen er at jeg må stole mer på hunden min, Era setter kos og klapp fra meg mye høyere enn godbiter og leker, noe som var en sjeldenhet, jeg må trene inn at jeg kan stikke fra henne på mønet, trene mye mer på svinger og slalominnganger.

Noen bilder fra kurset som ble tatt av Line C

I helgen som var, var vi på Stord og årets utstilling der. Lille Risk skulle på valpeshow lørdag og Era gå ag og hopp lørdag og utstilling og lp søndag.

Først var det ag løpet med Era. Dette disket vi. Det var glatt på feltapparatene, så Era som pleier å spurte over stigen, krøp over den og vegret seg å gå videre … Ikke noe å gjøre med det 🙂

Så var det tid for å stille Risk og han hadde stor konkurranse i seg selv og ble BIR valp. Han fikk en strålende kritikk (skal få lagt den ut en av dagene da jeg ikke er hjemme akkurat nå). Han ble ikke plassert i gruppen, men det gjør ingenting! Han er verdens beste lille Risk!

Så var det tid for hoppløpet til frøkna! Dette var en løpebane uten like. Jeg setter Era forran første hinder og går i fra og før jeg var kommet til hinder 2, ser jeg frøkna løpe forbi meg rimelig fort. Jeg ble helt satt ut og begynte bare å løpe etter. Hun har aldri tjuvstartet på den måten før. Tidligere har hun listet seg bort til hinder 1 og stått der og ventet til jeg har kommet tilbake og satt henne ned igjen … jaja, sånn kan det gå. Hunden hadde det ufattelig gøy utpå der og det er det viktigste! 😀

Søndagen skulle jeg først stille Era i lydighet. Egentlig kunne jeg fint ha spart meg de pengene da det så ut som om jeg aldri før hadde trent noe som helst lydighet med frøkna … Hun reiste seg på fellesdekken, hun løp forbi meg på innkalling og inn på et rom som var bak meg og på avstand så hadde hun aldri før hørt ordet sitt … Hehe, vi endte på 105,5 poeng :p

Så var det tid for årets siste utstilling for vår del og Era vant åpenklasse med CK og plasserte seg tilslutt som 3. beste tispe med reserve cert 🙂 Fin kritikk fikk hun også som og blir lagt ut en av dagene.

Reklame

3 responses to “Lenge siden sist gitt!

  1. Du må jo ikke la det gå så lenge mellom bloggingene dine. 2 hunder gir sikkert dobbelt så mye å blogge om 😉
    Grattis med gode utstillingsresultater 🙂

  2. Heisann
    Fine fine bilder, og grattis med ny hund:)
    Stemmer også for oftere blogging:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s