Hemsedal dag 6

Avslutning på kurset i dag og vi skulle gå en «konkurranse». Da det var Era og min tur, var jeg så full i nærver at det halve kunne være nok! Det var rett og slett verre enn å være på en konkurranse altså! Nå skulle man jo til og med få tilbakemeldinger og slikt … Bedre ble det ikke av at Era overhodet ikke hørte etter i dag og gikk sine egne veier … Mulig det var fordi jeg var så full i nærver gitt :p

Da alle var ferdig å gå, sier Simon så greit at nå når alle hadde fått testet nærvene, kunne konkurransen begynne … For vår del, gikk det ikke så veldig mye bedre gitt hehe, men til mitt forsvar, var det en veldig krevende og utfordrende bane.

Konklusjonen min etter kurset er at Era og jeg ALLTID skal holde oss i klasse 1 og med rett fram baner for sånn som jeg har handlet Era de siste dagene, har jeg absolutt ingenting i de høyere klassene å gjøre i det hele tatt! :p

I kveld har vi hatt «festmiddag». Var litt bismak og sitte der og feire at denne uken har vært vellykket med tanke på kurs og aktiviteter her oppe, når tragedien rammet Oslo, bare noen små mil unna, i går. Vi markerte sorgen med å ha 1 minutts stillhet før vi begynte på maten og underholdningen.

I morgen skal vi hjem igjen til Bergen og det skal bli litt godt kjenner jeg. Selv om vi har kost oss max her oppe og i Løten, skal det bli godt å komme hjem til seg selv etter nesten 2 uker på tur. Hundene er slitne, så de setter nok pris på å komme hjem til normale rutiner de også vil jeg tro. Er mange nye inntrykk for de her. Til og med Aiko som bare har gått tur her oppe, er sliten og det har ikke vært noen lange turer han har fått siden han skal ta det rolig i 1 måned pga betennelsen i ryggen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s