Hemsedal dag 2

Da var dag 2 over og i dag var det feltkombinasjoner som sto for tur. Først var det en kombinasjon hvor mønet skulle passeres hele 4 ganger … Era har fine nedfelt, men skipper ofte oppfeltet. Jeg må huske på linjene mine for å gi henne bedre oppganger så hun tar feltet opp og så må mønet skrues ned så vi får inn et annet løpsmønster.

Så var det en stigekombinasjon som sto for tur og her gikk jeg vist i de 3 fellene som var der :p Jepp, så flink er jeg! Med god veiledning fra Simon, fikk vi tingene til og her må jeg også passe på å lage litt bedre veier for Era, som egentlig er en selvfølge, men som ikke alltid er like lett å huske når man har en som skal stå å bedømme deg.

Felles middag, quis og loddsalg om kvelden er jo alltid like koselig. Bordet mitt vant jo selvsagt quis’en og det ble litt premier på loddene i dag også 🙂 En bamse, litt fòr og et gummibein til å legge godbiter i.

I morgen er det fridag og ingen kurs, men jeg skal trene litt lydighet sammen med lydighetsinstruktøren. Hun skal prøve å lære oss øvelsen «stå under marsj» som jeg overhodet ikke får til med Era, så det blir bra 🙂 I morgen kveld blir det et foredrag i konkurransepsykologi og det gleder jeg meg til. Har alltid brukt for den slags 🙂 Ellers blir det bare å lade opp til neste kursdag torsdagsmorgen 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s